Pályáink

Budapesti tenisz centrumunkban öt modern, osztrák technológiával kialakított salakos pályán, valamint két Magyarországon egyedülálló Rebound Race ízületkímélő kemény pályán várunk téged.

Salakos és kemény borítású pályák 

Hozd ki a legtöbbet magadból izületkímélő salakos pályáinkon

Pályáink közül az 1-5. számmal jelzettek teljesen felújított, egyedi osztrák ízületkímélő technológiával fedett salakos teniszpályák. Öt fős technikai csapatunk nap mint nap biztosítja, hogy ezek a pályák hosszú távon is megőrizzék kiemelkedő minőségüket.

Innovatív Rebound Ace keménypályák

A 6-7. számmal jelzett pályáinkra lépve Magyarországon egyedülálló élményben lehet részetek a teniszpartnereddel. Ezek az innovatív keménypályák ugyanis egy olyan speciális, rugalmas borítást kaptak, ami elasztikus gumirétegének köszönhetően maximális ízületkímélő tulajdonságokkal bír. Különlegességüket mi sem bizonyítja jobban mint, hogy akár nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmasak ezek a pályáink.

Egészségtudatos légsátor rendszereink

Speciális légsátor rendszereink, melyek maximálisan megfelelnek az Európai Unió 2020/2021-es direktíváinak, egy korszerű, egészségmegóvó és környezettudatos teniszezési lehetőséget biztosítanak vendégeink számára.

Légsátor rendszereinket a kevesebb felhasznált energia, a túlnyomás és szálló por kizárása, világos, nyitott terei teszik különlegessé. Ezekben a fedett sátrakban penész és egészségkárosító hatás nélkül lehet teniszezni, melyben nincs bezártság érzés sem, köszönhető ez az átlátszó oldalfalaknak.

Az egész évben fedett kemény- és a novembertől áprilisig fedett salakpályáinkon így a téli szezonban fűtött sátorrendszer biztosítja a teljeskörű használhatóságot és az időjárási körülményektől való védelmet. Kemény pályáinkon az év többi részében, esős időjárás esetén is biztosítani tudjuk a minőségi teniszezés lehetőségét.

kp01

szabályzat

Mit érdemes tudnod pályáink használatáról?

Kérünk, mielőtt lefoglalod az egyik pályánkat, olvasd el a legfontosabb információkat a foglalással és a teniszpályák használatával kapcsolatban!

Ha szeretnél pályát foglalni, vagy oktatáson részt venni, akkor azt telefonon (+36 30 226 18 90), személyesen a recepciónál, vagy az űrlap kitöltésével tudod megtenni.

Megértjük, ha néha nem úgy alakul, ahogy eltervezted. A pályafoglalásod és az oktatáson való részvételi szándékod azonban a foglalás előtt legkevesebb 24 órával (eddig térítésmentes) mond le, hogy mi is tudjuk a változással számolni.

A Budapest Tenisz Centrumban pezsgő teniszélet zajlik, így kérjük tartsd tiszteletben, hogy a pályára a foglalásod időpontja előtt leghamarabb 5 perccel léphetsz.

Vigyázunk egymásra, így köszönjük, hogy megérted, hogy a lefoglalt pályákon a foglalási időben kizárólag a játékosok és edzőik, oktatóik tartózkodhatnak.

Maximálisan megbízunk edzőink és oktatóink szakértelmében, így a Budapest Tenisz Centrumban kizárólag a számukra engedélyezzük, hogy edzést tartsanak.

Nap mint nap teszünk azért, hogy ízületkímélő salakpályáinkat a legjobb formájukban adjuk át neked a lefoglalt időpontban, így kérünk azokat kizárólag teniszcipőben és a megfelelő öltözékben használd.

Kérjük, hogy a salakpályán használt cipőd a klubházba lépve cseréld egy váltócipőre. Vigyázzunk gyönyörű környezetünkre együtt!

A játékidő 55 perc. Kérünk, hogy az utolsó 5 percben húzd le a pályát, hogy te is kifogásolhatatlan állapotban adhasd át azt a következő játékosoknak.

Előfordulhat, hogy az időjárás megviccel bennünket és salakpályáink játékra alkalmatlanná válnak. Esős, viharos napokon így kérünk, hogy mielőtt elindulsz, előzetesen érdeklődj a recepción a salakpályák állapotáról.

Nagyon büszkék vagyunk a Magyarországon egyedülálló Rebound Ace keménypályáinkra, így kiemelten figyelünk arra, hogy sokáig megőrizzük kifogástalan minőségüket. Kérjük, ezen pályáinkra kizárólag nyomot nem hagyó cipőben lépj rá! Ennek megfelelően a fekete talpú cipők használatát is kerüld! A váltócipőd a bejáratnál, a pályák mellett tudod lecserélni.

Ezekre a pályákra a tisztaság megőrzése érdekében, kérünk ne vigyél magaddal palackozott, ízesítetlen ásványvízen kívül más italt, folyadékot, krémet és bármilyen ételt.

Tudjuk, hogy komolyan fogod venni a fenti szabályokat, ugyanakkor jó, ha tudod, hogy a szabályok be nem tartásából eredő közvetett és közvetlen károkat a kár okozója köteles megfizetni.

pályafoglalás

Foglalj le egy pályát és kezdődhet a játék!

Foglalj időpontot pályáink egyikére, vagy oktatásainkra és vegyél részt a Budapest Tenisz Centrum nyüzsgő mindennapjaiban!