Rólunk

Budapest szívében elhelyezkedő tenisz centrumunk több mint 100 éves hagyományokra épült, amit 2017-ben az MTK szakosztállyal karöltve tettünk még modernebbé, komplexebbé és professzionálisabbá vendégeink számára.

A professzionális versenytenisz helyszíne

Tenisz centrumunk kialakításakor az elsődleges szempont az volt számunkra, hogy egy innovatív megoldásokra épülő, szakmailag a lehető legmagasabb színvonalat nyújtó tenisz centrumban biztosíthassuk vendégeink és versenyzőink számára az aktív kikapcsolódás és az eredményes edzések élményét.

Legyen szó akár versenyteniszezőkről, akár kikapcsolódni vágyó társasági teniszezőkről, nálunk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő környezetet és eszközöket.

Pályáink, eszközeink, öltözőink és közösségi tereink kialakításában nem kötöttünk kompromisszumot. Tenisz centrumunk modern, tiszta, világos környezete vár téged is a hét minden napján.

7 pálya, több mint 500 játékóra/hét

Budapesti tenisz centrumunkban öt modern, osztrák technológiával kialakított salakos pályán, valamint két Magyarországon egyedülálló Rebound Race ízületkímélő kemény pályán várunk. 

Speciális légsátor rendszereink, melyek maximálisan megfelelnek az Európai Unió 2020/2021-es direktíváinak, egy korszerű, egészségmegóvó és környezettudatos teniszezési lehetőséget biztosítanak vendégeink számára.

A teniszezés után pedig kellemes hangulatú, nagy üvegfelületekkel ellátott, világos éttermünkben lazíthattok teniszpartnereddel.

BTC Open – társasági tenisz versenyek

A versenytenisz mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a társasági teniszezők fejlődésére is, így 2020 óta saját szervezésű amatőr tenisz versenyünkön várjuk szeretettel a vendégeinket.

Klubunkban a társasági teniszélet rendkívül aktív hiszen családi, baráti és egyéb rendezvényeken mindenki számára izgalmas programokat nyújtunk. A közös szülinapozásokra és karácsonyi rendezvényeinkre szeretettel várunk majd téged is.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha egyedi igényeid lennének. Szívesen segítünk!

Odafigyelünk egymásra és másokra

A Budapest Tenisz Centrum (BTC) életében mindig is kiemelt hangsúlyt fektettünk a társadalmi felelősségvállalásnak (CSR). Minden évben gyűjtést szervezünk a Máltai Szeretetszolgálat részére, ingyenes pályahasználati lehetőséget biztosítunk iskoláknak és a Testnevelési Egyetem hallgatóinak

Légy részese te is a Városmajori Park ősfái között elhelyezkedő tenisz centrum pezsgő életének! Várunk szeretettel a Budapest Tenisz Centrum versenyzőjeként és vendégeként.

BTC számokban

0 +

rendszeres amatőr klubtag

0 +

igazolt versenyző

0

fős edzői gárda

0

modern, innovatív teniszpálya

Emberek a btc név mögött

Bemutatjuk munkatársainkat

edzőink

Szakmai igazgató

Szakosztályvezető

Play & Stay

Társasági Tenisz

U12, U14, U16

U12, U14, U16

Play & Stay

U16, U18, Profi (felnőtt)

U16, U18, Profi (felnőtt)

Erőnléti fejlesztés

U12, U14, U16

galéria

A Budapest Tenisz Centrum világa

pályafoglalás

Foglalj le egy pályát és kezdődhet a játék!

Foglalj időpontot pályáink egyikére, vagy oktatásainkra és vegyél részt a Budapest Tenisz Centrum nyüzsgő mindennapjaiban!